Oproep: sluit jij aan bij de visiegroepen?

May 17, 2019 613 keer bekeken 0 comments

De centrumvisie is van alle Teylingers. Om mee te denken over de centrumvisie, richten we per kern een visiegroep op. Lees gauw verder over het doel van de visiegroep en hoe je je aanmeldt.

Wat kan je verwachten?

De leden van een visiegroep komen op 29 mei, 18 juni en 3 september bij elkaar om mee te denken over de plannen van elke specifieke dorpskern. We besteden dan extra aandacht voor de manier waarop we de centrumvisie in de praktijk gaan brengen. Daarom zoeken we personen die in alle drie de kernen mee willen denken met het vormen van de centrumvisie. De visiegroep voor Sassenheim is helaas al vol door de aanmeldingen tijdens de inloopavond op 14 mei.
 

Ben je enthousiast?

Wil je meedoen in één van de visiegroepen? Maak dan je interesse kenbaar met een mail aan centrumvisie@teylingen.nl. Vermeld je naam, e-mailadres en of je je voor Voorhout of Warmond aanmeldt.  Geef ook aan tot welke doelgroep je behoort. Daarbij kun je kiezen uit: bewoner uit de kernen, bewoner uit de centrumgebieden, ondernemer, vastgoedeigenaar, belangenorganisatie of organisatie voor cultuur en recreatie. Om de groep niet te groot te maken, komen er ongeveer twee deelnemers per doelgroep in een visiegroep van een kern. Het kan dus zijn dat we je nog moeten teleurstellen, maar dan kun je de uitkomsten van de visiegroepen altijd terugvinden op de website.

0  Comments

Cookie settings