Fysieke inloopbijeenkomsten april gaan niet door

02-04-2020 1039 keer bekeken 0 reacties

Helaas kunnen deze fysieke inloopbijeenkomsten in verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus niet doorgaan zoals we gepland hadden. In dit nieuwsbericht vertellen we meer over de invloed van de maatregelen op het proces van de centrumvisie.

Als afsluiting van het participatietraject van de Centrumvisie zouden er in april drie grote inloopbijeenkomsten plaats gaan vinden. Tijdens deze inloopbijeenkomsten kon eenieder die dat wil kennisnemen van de Centrumvisie, hier vragen over stellen en zijn/haar mening delen.

 

Geen fysieke bijeenkomsten

Helaas kunnen deze fysieke inloopbijeenkomsten in verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus niet doorgaan zoals we gepland hadden. Dit betekent dan ook dat er in april géén fysieke inloopbijeenkomsten zullen zijn. Of dit op een later moment wel mogelijk is, hangt af van het verloop van de epidemie en de bijbehorende maatregelen. Ondertussen zoeken wij hard naar een mogelijk alternatief voor deze bijeenkomsten dat rechtdoet aan het traject dat we tot nu toe doorlopen hebben.

 

Het werk gaat door

De maatregelen tegen het coronavirus hebben grote gevolgen voor iedereen, zowel op persoonlijk als op werkvlak. Wij hopen van harte dat u een positieve invulling kunt geven aan deze moeilijke tijd. Aan de Centrumvisie werken we intussen dan ook hard door.

0  reacties

Cookie-instellingen