Sassenheim - hoek Hoofdstraat en Oranjeplein

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Sassenheim. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Images

Comment

Twitter

6  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anoniem May 14, 2019

Mooie, oude gebouwen met een Sassems verleden worden zonder pardon gesloopt en zo'n afzichtelijk gebouw laten ze staan. Ik begrijp er helemaal niks van.

Anoniem May 09, 2019

Ik begrijp niet dat dit pand er nog staat. Het is exceptioneel lelijk en heeft geen enkele historische waarde of context. En dan zijn ze het gaan opknappen in plaats van slopen! Er is geen enkele animo meer voor uitbreiding van retail, ook niet midden in het centrum en dit is daar een pijnlijk voorbeeld van. Een rotte tand op een prachtige plek. De gemeente dient te beseffen dat er nieuwe tijden zijn aangebroken. Bouw daar toch een mooi huis ipv het laten opkopen per opbod van totaal kansloze panden.

Marc vB May 08, 2019

Afzichtelijk pand op een veel te mooie plek! Dit had afgebroken moeten worden ipv geschilderd. Er staat nu zoveel leeg in the dorp en het lijkt of men nog denkt dat dit goed gaat komen.... Als het in deze hoog conjunctuur niet lukt al die panden te verhuren gaat het het gewoon niet meer lukken. Enige oplossing: verdichting van het winkelgebied, niet meer winkels/vierkante meters bijbouwen maar aan de randen van het winkelgebied winkels gaan ombouwen naar woonruimte. Het Sassenheimse winkelgebied is gezien de grootte van de populatie te klein voor nieuwe, succesvolle ketens die voor toegevoegde waarde gaan en te klein voor ketens die veel schaal nodig hebben. Helaas.

Anoniem May 08, 2019

Een verschrikking! Het is sowieso niet mooi meer daar. Heb je een monumentaal kerkje staan en wat staat er omheen, hoge nieuwbouw en allemaal parkeerplaatsen. Die laatste zijn nodig maar toch zo jammer van het plein. De gezelligheid van een plein is ver te zoeken. Ook nog steeds gevaarlijk, niemand weet wie voorrang heeft. Maak het plein fietsvrij of geef met verschil in bestrating aan waar wie mag lopen of fietsen. Al zal dit niet veel uit maken want voor fietsers is het vaak zigzaggen op het stuk van de Teylingerlaan tot Tano, vanwege voetgangers die midden op de weg lopen en gewoon zonder kijken voor je wielen oversteken. Maak het of fiets en autovrij of maak stoepranden zodat extra duidelijk is wie waar mag zijn.

Anoniem May 08, 2019

Bouwstijl detoneert. Jammer!

Anoniem May 07, 2019

Pand past niet goed het straatbeeld, leegstand doorn in het oog - zeker op zo'n prominente plek. Gemeente kan actiever werken aan (tussen)oplossingen voor leegstand; tijdelijke bezetting, invulling van etalages, eenmalig gebruik voor verenigingen?

Cookie settings