Sassenheim - Entree park Rusthoff via Hoofdstraat

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Sassenheim. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

6  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anoniem 14-06-19 om 10:06

Super mooi plekje in Sassenheim, jammer dat die auto daar staat. Die blokkeert het mooie zicht naar het park

Anoniem 29-05-19 om 16:26

Mooie entree van een mooi park. Sassenheim heeft hier zijn best op gedaan en dat is goed geslaagd.

Anoniem 14-05-19 om 11:43

Hoe lang zullen we nog een park hebben? De gemeente snoept er telkens een stuk af, ook voor de nieuwbouw naast het park. Er wordt steeds hoger en groter gebouwd waardoor het dorpse karakter verdwijnt (ook de nieuwe Digros wordt kolossaal, en ongetwijfeld de komende nieuwbouw aan de Vaartkade en het Hortusplein ook). Historische Sassemse gebouwen en plekken worden verwijderd waardoor er van het Sassenheimse dorp niets meer overblijft. De gemeente bouwt het dorp om tot een stad. Geniet van het park nu het nog kan!

Anoniem 09-05-19 om 10:10

Het pand dat er terugkomt voldoet straks in ieder geval aan de wensen van deze tijd. Appartementen en een restaurantfunctie, want extra retailruimte is totaal kansloos (kijk naar alle andere lege panden in het dorp en dat in zo'n bloeiende economische tijd). Ongelofelijk ook dat bijvoorbeeld dat leuke huisje naast D-reizen is omgebouwd van woon-naar retailbestemming! Wie heeft dat verzonnen en wie bij de gemeente zette daar de handtekening onder? Als het nu niet lukt, lukt het in slechtere tijden al helemaal niet. De wereld is veranderd - nu nog de visie van de gemeente en de citymanager. Ik zag dat de huidige, vertrekkende manager met een kopje koffie op de foto gaat en bejubeld wordt omdat hij zo'n mooie link vormt tussen winkeliers en gemeente, maar iedereen met enige kennis van zaken ziet ook dat hij ondertussen niet begrijpt wat planologisch verstandig is om het dorp letterlijk rendabel te houden. Ik stel vooral voor dat de nieuwe citymanager in ieder geval planoloog is met een werkelijk strategische visie en dat er vanaf nu goed wordt gekeken naar strategie├źn zoals bijvoorbeeld de keuze voor verdichting, waar ik ook al een ander commentaar over las.

Anoniem 08-05-19 om 10:53

Na sloop van de villa armzalige vertoning. Hopelijk komt er een mooi statig pand voor terug en niet een moderne strakke gevel. Er verdwijnen rap karakteristieke oude panden die beeldbepalend zijn. Doodzonde!

Anoniem 07-05-19 om 11:51

Prachtig! Mogen we trots op zijn als Sassemers.