Sassenheim - Hoofdstraat

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Sassenheim. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

4  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anoniem 14-05-19 om 11:50

Laat dit pand alsjeblieft bestaan!! Alles wat Sassems is wordt vakkundig door de gemeente en projectontwikkelaars verwijderd, net zoals het groen in het dorp (het park wordt steeds kleiner en nu willen ze ook al de prachtige en kenmerkende bomen in de Wilhelminlaanlaan kappen!). Over 50 jaar bestaat het dorp louter uit steen (nieuwbouw en wegen) :-(

Anoniem 09-05-19 om 9:59

In ieder geval is dit pand samen met wat andere panden mooi tussen al die jaren 80 ellende, met een eigenaar die er om geeft.

Anoniem 08-05-19 om 20:41

Mooi pand, eindelijk iets wat intact is gebleven, jammer van een pand als Blokker wat er tegenover zit

Anoniem 07-05-19 om 11:51

De Gezelligheid is een beetje weg uit de straat; wordt steeds kaler en stiller. Zowel qua aankleding, als winkels (leegstand) als bezoekers. Een gezellig muziekje zoals sommige winkelstraten hebben uit boxen in de lantaarnpalen haalt de kilte er al een beetje af?
Auto's mogen van mij geweerd worden (muv laden/lossen).