Sassenheim - Plein Oude Haven

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Sassenheim. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

7  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Anoniem 14-05-19 om 16:40

Jammer dat er een enorme grote dirk supermarkt gebouwd gaat worden, om nog maar niet te spreken van de geplande hoge nieuwbouw op de plek van het antiekwinkeltje en dirk III. De sfeer in sassenheim wordt systematisch uitgeroeid. Alles voor het grote geld en de grote bedrijven. De burger telt in Teylingen niet mee. Je zal het maar naar je zin hebben, dat mag niet van de gemeente!

Anoniem 08-05-19 om 20:46

Nu nog leuk maar wat gebeurt er al de kringloopwinkel, Dirk III en het oude pand van Digros gesloopt worden en er nieuwbouw komt. Allemaal weer hoog dus blijft weinig zon en gezelligheid over op het plein. Probeer iig iets terug te brengen qua stijl zoals de oude Bollenschuur waar nu een restaurantje in zit. En buit de vaart meer uit.

Anoniem 08-05-19 om 10:58

Ik heb begrepen dat het hoekpand waar de brocante winkel in zit ook op de nominatie staat gesloopt te worden. Na de boerderij in de hoofdstraat en de villa naast het park zou dat het derde karakteristieke pand zijn in een paar jaar. Niet doen! Behoud op zijn minst de buitengevel! Alleen maar hoogbouw rond het plein komt sfeer en uitstraling niet ten goede!

Anoniem 08-05-19 om 10:49

Fietsers en scooters verbieden in het winkelgebied. Te gevaarlijk. Terrassen zijn het mooiste en gezelligste deel van Sassem!

BANJER 08-05-19 om 8:17

Waarom wordt hier niet meer gekontroleerd staat vaak een bus of auto naast de vakken

Anoniem 07-05-19 om 16:06

Tijdens terras seizoen zouden er geen auto’s op het plein meer moeten kunnen. Meer fietsenstallingen om het plein heen.
Betere aankleding van het begin ban de hoofdstraat. Duidelijk aangeven dat hier het centrum begint. Toeristen snappen het niet.

Het weren van scooters door de hoofdstraat. Veel te gevaarlijk met de terrassen en overstekende mensen

Anoniem 07-05-19 om 11:46

Mooie locatie voor de evenementen en gezellig als de terrassen staan! Toeristen vanaf de Teijlingerlaan/Hoofdstraat snappen alleen niet waar je moet parkeren als je gebruikt wilt maken van de terrassen.