Voorhout - Zicht op Kerkweg vanaf Herenstraat

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Voorhout. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

7  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Michiel 26-07-19 om 10:14

Wederom weg met die auto's! Het wordt niet aantrekkelijker van parkeren, wel van groen, speelgelegenheid en horeca.

Anoniem 14-06-19 om 10:04

Dit zou een prachtig plein kunnen zijn voor de markt, braderieën, terrasjes en speelplek voor kinderen (ivm het water) het is zo jammer dat het drukke verkeer van de Herenstraat dit alles verpest en de parkeerplekken op dit plein terwijl er een parkeergarage is. Wat betreft een gezellig en mooi Voorhout slaat de gemeente Teylingen de plank volledig mis.

Rianne 08-05-19 om 20:32

Mooi. rustig en groen.
idealiter zou dit een plein kunnen zijn waar je kan zitten op een klein terras dat niet dichtbij de weg ligt.

Anoniem 07-05-19 om 20:29

Ook mooi stukje Herenstraat, houden zo. Alleen de stoep ervaar ik als wat te smal... langs de vijver (of is het nou een zwembad?) en langs Mendelts een stukje...

Anoniem 07-05-19 om 13:45

Mooi stukje Voorhout. Zou je weekmarkt nou echt niet naar het kerkplein kunnen verhuizen? Geeft nog meer levendigheid in het centrum.

M. Weenink 06-05-19 om 17:31

Prachtig stukje Voorhout. Heerlijk plekje om even te pauzeren tijdens het boodschappen doen. Kinderen spelen graag met het water in de zomer.

Remy 06-05-19 om 11:44

Geldt eigenlijk voor alle gemeentes. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen, wat je eigenlijk mist zijn bankjes om uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving. Op bepaalde ‘key’ lokaties in de gemeentes kan hier geïnvesteerd in worden.

Begrijp ook niet helemaal waarom fotos worden genomen van bepaalde bedrijfsaanzichten in de gemeentes. Zo zou de fotos lokaties moeten geven waar verbetering kan worden gerealiseerd.