Voorhout - Hoek Beukenrode en Herenstraat

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Voorhout. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

5  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Michiel 26-07-19 om 10:06

Door de drukte van het autoverkeer kan je hier niet lekker zitten.
Jammer dat goede winkelruimte kantoor is geworden.

Anoniem 14-06-19 om 9:57

Onveilige plek met verkeer van rechts voorrang en het file vormende verkeer bij de spoorovergang! Door de drukte van het verkeer zie je dit leuke pleintje, met blijkbaar een waterkraantje(nog nooit eerder gezien), over het hoofd. Erg jammer

Anoniem 07-05-19 om 20:26

Een mooie entree van de Herenstraat, houden zo!

Anoniem 07-05-19 om 13:44

Geweldig plekje, vers drinkwater, een bankje en een zeldzaam stukje kunst in het dorp. Houden zo

Anoniem 07-05-19 om 11:44

Fijn dat waterkraantje! Maak er regelmatig gebruik van.