Voorhout - Herenstraat ter hoogte van Beatrixstraat

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Voorhout. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

6  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Michie 26-07-19 om 10:05

Jammer dat laden en lossen en in- en uitrit parkeergarage aan de voorkant zitten. Hier zou eens naar gekeken kunnen worden zodat de Herenstraat meer autoluw kan worden.

V. Van den Hoed 14-06-19 om 9:53

Jullie hebben allemaal foto’s van de Herenstraat, dat is gewoon niet een mooi stukje Voorhout. Sterker nog waar is er nog een mooi stukje Voorhout? Alles wordt dicht gebouwd. Zo zonde! Ik vind de eerste indruk als je een dorp inrijd zo belangrijk. Er is niks moois te zien als je Voorhout inkomt. Geen mooie natuur of gezellig centrum. Zo jammer

Anoniem 14-05-19 om 16:44

Heel fijn de parkeergarage! Geen heen en weer gerij op zoek naar een plekje. Maar de weg is wel veel te smal voor al dat verkeer, het is echt te druk.

Anoniem 07-05-19 om 20:17

Zo fijn dat die parkeergarage gewoon goed bereikbaar is voor alle inwoners! GEEN knip in Herenstraat gaan maken aub, dan blijft een groot deel van de shoppende inwoners weg en rijdt wel door naar Sassenheim o.i.d. (ik i.i.g wel)... Hou Herenstraat levendig door bereikbaar te blijven voor bewoners en winkelend publiek, maar zorg dat doorgaand verkeer wordt aangemoedigd om straks randweg te pakken (door Herenstraat te bedrempelen, versmallingen o.i.d.).
Onderscheid voetpad / inrit parkeergarage Plus kan beter door bijv. belijning / verschillende typen bestrating. De roodkleurige brede klinkers kunnen niets hebben een zijn overal waar vrachtwagens laden en lossen helemaal kapot... Kan duurzamer.

Anoniem 07-05-19 om 13:43

Mooie plek, maar waarvoor dient nu een parkeerplaats recht tegenover een parkeergarage? Zou alleen voor invaliden handig kunnen zijn, iets anders kan ik niet bedenken, dus hef maar op, dan hebben we weer meer ruimte op de stoep.

Anoniem 04-05-19 om 14:23

Om te beginnen : Handhaven op inrijverbod Beatrixstraat, Er wordt onwijs hard verkeerd gereden,