Voorhout - Herenstraat

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Dit is een foto uit Voorhout. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

6  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Michiel 26-07-19 om 10:10

Weg met de auto's zodat de fietsen niet midden op de stoep hoeven te staan.

V. Van den Hoed 14-06-19 om 9:49

Nogmaals vreselijke straat! Druk, onoverzichtelijk, regels worden niet nageleefd en een ongezellig dorpshart

Anoniem 14-05-19 om 16:42

Rommelig en krap met al dat verkeer. Als fietser ben je je leven niet zeker. Maak een randweg en maak het dorp verkeersluw.

Anoniem 07-05-19 om 20:24

De Herenstraat wordt onnodig belast door doorgaand verkeer. Randweg zal verandering moeten brengen. Richt Herenstraat zo in dat deze aantrekkelijk blijft voor winkelend publiek maar laat hem wel volledig doorgankelijk. Wel met ontmoedigende maatregelen voor het doorgaand verkeer (paar versmallingen met bloembakken o.i.d.), zodat die Bollendreef gebruiken. Dit idee (doorgaand verkeer ontmoedigen voor veiligere situatie!) voor Herenstraat kan trouwens ook op de Oosthoutlaan wouden toegepast, ook een overbelaste racebaan... Mensen moeten gewoon aangemoedigd worden om de Bollendreef te gebruiken voor doorgaand c.q. gebieds/dorpsontsluitend verkeer, daar is die immers voor.

Anoniem 07-05-19 om 13:40

Levendige plek in het dorp waarbde middenstand probeert zijn geld te verdienen. Door de gejaagdheid van de mens, raast het verkeer harder voorbij dan veilig is; parkeren veelal jonge mobiele mensen hun auto scheef in deze parkeerstroken; en zoeken fietsende toeristen een leuk terras. Geef elkaar ruimte, loop even wat verder als je dat kunt, en laat de parkeerplekken voor diegene die echt niet ver kunnen lopen (maak ze desnoods allemaal invalideplekken, of laden/lossen)

M. Weenink 06-05-19 om 17:30

Fijn. Voldoende afstand ook van de weg.