Sassenheim - terrein Vliem

Laat je weten wat jij vindt?

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist niet mooi? Hieronder zie je foto’s uit de drie kernen. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter?

 

 

Reageer op de foto's

We geven per foto aan in welke kern deze plek te vinden is. Klik op de foto om deze beter te bekijken. Je kunt direct reageren met jouw mening over deze plek.

 

We hebben een winnaar!

De fotowedstrijd is voorbij. En we hebben een winnaar! Je kan nog steeds reageren op foto's, maar geen nieuwe foto's meer insturen.


 

 

Deze foto uit Sassenheim is ingestuurd. Wat vind jij van deze plek?

Waarom is dit een fijne plek om te zijn, of waarom juist niet? Wat mag hier niet veranderen en wat moet er beter? Laat hieronder jouw reactie achter.

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

1  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Gemeente Teylingen 20-05-19 om 15:16

Jan leverde de foto om de volgende reden bij ons aan:
"Een relatief groot terrein in het centrum van Sassenheim is in gebruik van uitvaartonderneming Vliem. Het is te voorzien dat deze onderneming haar langste tijd achter de rug heeft. Ik ben benieuwd of de gemeente Teylingen de intentie heeft het terrein mettertijd te verwerven en zo ja wat ze van plan is daar te ontwikkelen.
Er zijn meerdere mogelijkheden, in willekeurige volgorde:
1. openbaar parkeerterrein, mede ten behoeve van klanten van winkeliers in het centrum;
2. woningbouw met (ondergrondse) parkeergarage;
3. openbaar groen (park) met (ondergrondse) parkeergarage).
4. combinatie van 1. en 3. inclusief festivalterrein (kermis, concerten e. d.)"